Werkwijze

je ontvangt altijd maatwerk

Je wilt graag weten hoe ik werk. Maar eigenlijk wil je weten hoe ik MAATwerk, want dat is wat ik doe. En dat is voor elke klant weer anders. Want geen mens of huis is hetzelfde. De meeste klanten die ik help gaan verhuizen of verbouwen. Ik leg graag uit hoe ik hun adviseer.

Heb je nou een ‘kleine’ interieur-vraag dan help ik natuurlijk ook graag. Hoe ik dat doe lees je aan het eind van deze pagina of klik hier.

 

Wil je interieuradvies bij een verhuizing of verbouwing?

Het belangrijkste is dat we een goede klik hebben. Op het gebied van stijl maar ook als mens. Want alleen dan wordt het een leuk traject met een mooi resultaat.  

We beginnen met een uitgebreide kennismaking

Zo weet ik wie je bent en waar je wensen en behoeftes liggen. En natuurlijk vertel ik wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen en op wat voor termijn. Van deze kennismaking ontvang je een verslag. Zo kun je zien of alles is benoemt of dat je toch nog wat wensen wilt toevoegen. Je ontvangt ook een offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Een kennismaking is trouwens altijd vrijblijvend!

 

interieuradvies thuis interieurontwerp
interieuradvies thuis interieurontwerp

Hoe gaan we verder

Zoek je toch wat anders? Geen probleem, de kennismaking was vrijblijvend. Ik ken een aantal andere goede stylisten die ik van harte kan aanbevelen. Ga je wel met mij verder? Wat leuk, ik beloof dat je voor je interieur geen keuzestress meer hebt.

Het interieurplan werk ik uit

Ik begin meestal met een brede oriëntatie. Dat helpt mij bij het creëren van een sfeer- en kleurenplan. Daarna volgt de indeling, de meubels en decoratie. Dit doe ik niet alleen. We hebben een paar contactmomenten. Dat kan live zijn, om bijvoorbeeld stalen te bekijken. Of via videobellen, zodat je zeker weet dat ik op de juiste weg zit. Ik merk dat klanten het ook heel leuk vinden om tussendoor even mee te gluren. En ook jij wordt na elke afspraak steeds blijer van de resultaten.

 

Heb je tussendoor vragen?

Tijdens het hele traject ben ik je helpdesk. Dus loop je ineens tegen een bank aan die je echt moet hebben? Bel of app me en ik geef je advies, zodat het straks perfect past. Of ben je in overleg met de schilder en weet je het even niet meer? Bel of app me, want geen vraag is te gek. Ik had toch beloofd dat je geen keuzestress zou hebben?

Ook dan help ik je graag. Samen bekijken we waar je behoeftes liggen. Er zijn veel mogelijkheden, maar ik geef graag een paar voorbeelden.

Het on tour advies is vaak heel geschikt

Dan kom ik met een koffer vol inspiratie bij je thuis. Dan heb jij snel antwoorden en een goede richting. Je kunt dezelfde dag nog aan de slag met de uitvoering. Lees hier meer over het ontour advies.

Maar er zijn meer mogelijkheden

Heb jij bijvoorbeeld al een goede basis, maar mis je de wauw-factor? Vaak zijn dat dan de juiste accessoires en planten op de goede plek. Daarvoor lever ik vaak een op maat gemaakt accessoirespakket. En ik verzorg de styling in je woning. Dat doen we tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

 

kleuren en inspiratie voor een nieuw interieur

Wat zeggen mijn klanten

Vakkundig, professioneel en een oog voor detail! Erg blij met de aankleding van mijn studio. Ondanks de kleine ruimte voelt het geheel toch ruimtelijk aan. Ontzettend bedankt!

Groningen
5/5

Geweldig leuk om Alies mijn interieur te laten veranderen, en dat op mijn leeftijd van 70+! Het resultaat is schitterend geworden, prachtige kleuren en zo gezellig, ik geniet er iedere dag van. Alle lof voor Alies!

Eelde Paterswolde
5/5

Ontzettend leuke gesprekken waarbij haar advies prachtig aansloot op onze verschillende smaken. Mooie creatieve ideeën. Totale presentatie erg verzorgd. Zeker aan te bevelen!

Onnen
5/5

Wil jij ook een interieur op maat?

Stijlstudio met lef werkt samen met