Verfrissend groen kantoor

Geen reviews gevonden
Van alle muren kaal en wit naar een super sfeervol kantoor. De bureaus, stoelen en tafels moesten blijven. Voor de rest hebben we alles aangepakt. De mensen in dit leuke bedrijf kunnen nu nog lekkerder werken!

En weer een mooi kantoor aangepakt! Deze opdracht kwam via via binnen. Het was duidelijk tijd voor meer sfeer. Het doel was een fijn en gezellig kantoor waar klanten met een warm gevoel uitgenodigd kunnen worden. Ik heb hier een mooi moodboard gemaakt en de hele uitvoering op mij genomen. Zelfs de plantjes heb ik op de juiste plek gezet.

Ik hoor het wel vaker: “we trekken er eerst wel in en later gaan we wel verven en aankleden”.
Maar dan weet je het wel. Het bedrijf loopt goed, er is veel werk te verzetten en dan schiet het erbij in. Voor je het weet ben je een paar jaar verder. En dat is natuurlijk zonde, want een fijne inrichting draagt bij aan een fijne werkdag. Op je kantoor zit je soms meer dan in je eigen woonkamer. Dan mag het ook net zo’n fijne plek zijn toch?

De bureaus, stoelen en tafels moesten blijven. Voor de rest hebben we alles aangepakt. Grote vloerkleden, stoer behang en een flinke bult accessoires.
Een aantal wanden hebben een mooie groene kleur gekregen, dit gaf gelijk al zoveel warmte.

Er zijn heel wat planten toegevoegd, dit zorgt voor een gezonde lucht. Het is zelfs bewezen dat dit invloed heeft op een lager ziekteverzuim. Altijd fijn mee genomen!

Als laatste stap heb ik de decoractie toegevoegd. Kleur en behang zijn de basis, maar zonder decoratie blijft het ongezellig. Een decoratieve kast verbindt het hoekje mooi met de statafel en zorgt voor hoogte.
Het kastje in de keuken maakt het een fijne koffiehoek. In de keuken heb ik de deurgreepjes vervangen. Ook kleine verandering kunnen al heel veel doen.
In de spreekkamer hebben we een mega groene wand gemaakt en zo ook gelijk hoogte toegevoegd. Het groen komt weer mooi terug in het vloerkleed.  De kleuren van de stoelen komen weer terug in de wanddecoratie en dat maakt de cirkeltjes weer rond.

De mensen in dit leuke bedrijf kunnen nu nog lekkerder werken! Het was weer een hele leuke klus.

Wil jij ook een superfijn kantoor waar je je thuis voelt en veel werkplezier hebt? Stuur mij dan even een berichtje. We kunnen altijd even samen sparren.

Deel op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op LinkedIn
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!