Thuis best!

Een kijkje in mijn eigen huis

Hier is mijn eigen thuis, onze nieuwe plek sinds januari 2021.

Ik neem je mee door mijn huis en welke keuzes we hebben gemaakt.

Woonkeuken

De keuken moest heerlijk ruim zijn. We hebben daarom al snel de keuze gemaakt om voor een grote hoekkeuken te gaan. Daardoor past er ook een eettafel in van bijna drie meter lang. De keuken is echt prachtig! De natuurlijke uitstraling van de frontjes in combinatie met koperen details en het mooie (afwasbare) behang. De tafel is een massieve boomstam, de vorm van de boom zit er nog helemaal in. En ook al zijn de kinderen nog klein hebben we hebben toch voor mooie stoelen gekozen. Met een goede vlekservice is dat echt geen enkel probleem. Waarom zou je wachten tot de kinderen groot zijn?!

Verbinding

Tussen de keuken en de woonkamer staat een kast overdwars, zodat de twee ruimtes enigszins gescheiden worden. De lange muur die van voor tot achter doorloopt heb ik behangen met een subtiel behangetje met een lichte brons kleur en heel lichtgroen. Dit zorg voor wat warmte en gezelligheid. Door dit behang is zo’n lange muur echt niet saai meer.
De kinderen hebben hun speelgoed in de vintage kist. Een combinatie van oud en nieuw zorg altijd voor een fijne balans.
De grote buffetkast komt bij de Handelsfabriek vandaan. Het is een maatwerk kast en door zijn formaat komt hij perfect tot zijn recht in deze ruimte.
Het open gedeelte van deze kast heb ik zo ingericht dat ik er praktische spullen in kwijt kan, maar dat er ook ruimte is voor decoratieve items. Het werken met decoratieve groepjes geeft overzicht en rust.

 

Heerlijke woonkamer

De hoekbank heeft echt megaveel ruimte. Je kunt er gemakkelijk met het hele gezin op zitten. De ronde vorm van het kleed doorbreekt de rechte lijnen. Het enige wat hier nog mist is een nieuwe salontafel.
De erker hebben we groen geverfd, zo krijg je nog meer het idee dat je bijna buiten zit. Door het plafond mee te verven krijg je nog meer een “nisje gevoel”. Ik ben echt heel blij met dit huis. Er is een rustige basis met voldoende kleur om me heen. Dat geeft mij en mijn gezin echt een thuis-gevoel.

"in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Deel op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op LinkedIn
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!