Stijlvolle kantoorinrichting Groningen

Dit is een kantoor om u tegen te zeggen. Het laat duidelijk zien dat stijlvol en functioneel heel goed samen kunnen!

Deze kantoorruimte stond leeg dus het enige wat je zag was beton. Van het schetsen van een eerste indeling tot en met het laatste plantje op de juiste plek. Van het begin tot het eind ben ik betrokken geweest, een fantastisch project!

In eerste instantie was de ruimte nog een stuk groter. Maar na wat puzzelen hebben we besloten de ruimte iets minder groot te maken. Ruim voldoende voor de functies die nodig zijn.
Ik heb een combinatie van twee stijlen gebruikt, industrieel en chique. De plafonds zijn antraciet gespoten en er ligt een mooie gietvloer in. De vier meter lange maatwerk tafel heb ik samen met Studio Waak ontworpen en ziet er prachtig uit. Doordat de basis (vloer en plafond) hard is werken we ook met hele grote vloerkleden. Behalve voor de warme uitstraling is dit ook voor de akoestiek heel fijn.

De opdrachtgever woont in Winsum. Dit prachtige dorp zie je terug in de wanddecoratie. Twee gigantische akoestisch schilderijen geven een supertof effect! Ik heb ook nog een flinke dosis planten toegevoegd. Dat zorgt voor een fijne sfeer en een goede luchtkwaliteit. In dit kantoor wordt inmiddels met heel veel plezier gewerkt.

Dit kantoor zit naast het andere kantoor dat ik een paar jaar geleden heb ontworpen. Het is van dezelfde opdrachtgever. 
https://www.stijlstudiometlef.nl/projecten/interieuradvies-advocatenkantoor/

hout en maatwerkoplossingen: https://studiowaak.nl/
maatwerk vloerkleden: https://www.webkarpet.nl/
foto’s wanddecoratie: https://www.roelofbos.com/
akoestische doek: https://www.deprint.nl/

Deel op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op LinkedIn
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!