Dé Kaas & Lekkers winkelinrichting

Twee ondernemende vrouwen openen een stoere kaaswinkel

Wat is dit mooi geworden en wat loopt de winkel al goed!

Twee weken voordat Bionda en Marion de sleutel ontvingen, kreeg ik een mail. ‘Wij hebben jouw hulp nodig. We zijn allebei in loondienst, maar hebben onwijs veel zin in een nieuw avontuur. Wil je ons helpen met de inrichting van onze kaaswinkel?’ Nou, daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen.

De ruimte was bijna helemaal roze en dat moest een echte stoere kaaswinkel worden. We zijn dus maar begonnen met een mooi kleurenplan. 

 

Wat de winkel ook lastig maakte was de indeling. Met een breedte van 4 meter en een lengte van 16 is de ruimte smal en lang en heb je beperkt daglicht.

Omdat we zo op tijd stonden hadden we hele korte lijntjes met elkaar. Toen de indeling van de winkel stond en ik opperde dat oude metalen golfplaten op de achterste muur heel tof waren was dit de volgende dag gelijk geregeld. En de handige mannen van Bionda en Marjon maakten alle maatwerk kasten met staal en hout zelf. Daar kon ik al mijn creativiteit dus lekker in kwijt.

We hebben gewerkt met een mooie kleurenplan en verf- en behangpanelen, zodat de producten heel mooi tot hun recht komen. Door variatie in de verschillende kasten en presentaties is het een hele fijne en afwisselende winkel geworden. En dat vinden de klanten ook erg aangenaam.

En zoals je ziet in het filmpje is de uitvoering bijna identiek aan het ontwerp. Heel gaaf dat dit ontwerp zo tot leven is gekomen.

Is jouw winkel of woonkamer ook toe aan een nieuwe stap? Laten we dan even kennismaken. Knop kennismaking

En krijg je ook lekkere trek van deze foto’s? Ga dan even naar Klazienaveen 😉https://www.facebook.com/kaasenlekkersklazienaveen

De toffe krijttekening is gemaakt door Jessica van https://www.krijt-jes.nl

Deel op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op LinkedIn
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!