Een fijn familiehuis in Assen

Dit is zo’n fijn en fris familiehuis geworden. Een echt thuis met plek genoeg voor iedereen.

Robert en Hilde wonen hier met hun drie pubers. Ze waren op zoek naar kleur, maar wilden geen kermis.  Naast een aantal bestaande meubels was er ook ruimte voor nieuwe meubels. Ik heb een mooi compleet interieurplan voor ze gemaakt met een uitgebreid kleurplan. Vervolgens hebben zij het plan helemaal uitgevoerd.

Het probleem: er miste gezelligheid en éénheid. Tijd voor wat anders, maar waar begin je en hoe zorg je dat het klopt. En hoe voorkom je van die vervelende en dure miskopen?

De oplossing: De indeling van de zithoek heb ik veranderd, zodat het veel ruimer lijkt. Het is een heerlijke hoek geworden waar het hele gezin lekker kan zitten.
De leukste plek in huis vind ik de eethoek.  Een tof behang, groene muren groen en zelfs het plafond in het groen. Wat is dat een gezellige plek geworden!
De kleuren van het behang komen terug in de eettafelstoelen, maar ook in de rest van het huis. Eigenlijk vormt het behang hier het uitgangspunt voor de rest van het interieur.
Robert heeft fotografie als hobby. Hij heeft prachtige foto’s van Drenthe gemaakt en deze staan te pronken naast de televisie. Ook goed om te weten: de deur van de hal naar de woonkamer is vervangen door een deur met glas waardoor er meer verbinding is met de hal.

Deel op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op LinkedIn
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!