Woonkamer inrichting in Heerenveen

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer inrichting in Heerenveen?

Zoek jij naar Woonkamer inrichting in Heerenveen en kun je nergens vinden wat je echt wilt? Dan ben ik degene die jou kan helpen! Ik ben Alies en gespecialiseerd in het stylen, ontwerpen en inrichten van jouw nieuwe interieur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als styliste en heb ik verschillende mooie projecten in Heerenveen mogen doen. Naar mijn idee is een goede samenwerking de sleutel tot succes en ik ben fan van een duidelijke aanpak als het gaat om Woonkamer inrichting in Heerenveen. Wanneer je hulp nodig hebt met het stylen of inrichten van je huis of kantoor, kom ik bij jou thuis in Heerenveen om te kijken naar de mogelijkheden. Als we samen een leuk idee bedacht hebben, zet ik de ideeën om naar een tekening, 3D-ontwerp of moodboard. We gaan pas aan de slag als jij het ontwerp ook mooi vindt. De uitvoering kan geheel verzorgd worden, maar je kan dit ook zelf doen. Samen maken we er een top resultaat van!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer inrichting in Heerenveen

Voor Woonkamer inrichting in Heerenveen maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Mijn grote netwerk zorgt ervoor dat jij geen werk of stress ondervindt van je nieuwe interieur, alles wordt namelijk voor je geregeld! Zo werk ik onder andere samen met Decokay Oost, Vestingh, Sfeer.nl en Werk aan de Muur voor Woonkamer inrichting in Heerenveen. Met behulp van deze goede samenwerkingen is het stylen of inrichten van jouw huis of kantoor een eitje! Zij hebben producten van hoge kwaliteit in hun assortiment. Van de schilder tot de lampen leverancier, dit zijn allemaal vakmensen die precies weten wat jouw interieur in Heerenveen nodig heeft! Als je zelf aan de slag wilt, kan dit natuurlijk ook. We zullen van tevoren overleggen wat je precies verwacht van Woonkamer inrichting in Heerenveen en wat je graag wilt uitbesteden.

Winkels waar ik ook mee samenwerk:

  • Story Landelijk Wonen
  • BePureHome
  • Light & Living
  • Woood
  • Boer Staphorst

Maak jouw afspraak voor Woonkamer inrichting in Heerenveen

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Woonkamer inrichting, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Woonkamer inrichting in Heerenveen. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Woonkamer inrichting in Heerenveen verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Woonkamer inrichting in Heerenveen te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!