Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde?

Ben je op zoek naar Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde

Voor Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Mijn grote netwerk zorgt ervoor dat jij geen werk of stress ondervindt van je nieuwe interieur, alles wordt namelijk voor je geregeld! Zo werk ik onder andere samen met Decokay Oost, Vestingh, Sfeer.nl en Werk aan de Muur voor Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde. Met behulp van deze goede samenwerkingen is het stylen of inrichten van jouw huis of kantoor een eitje! Zij hebben producten van hoge kwaliteit in hun assortiment. Van de schilder tot de lampen leverancier, dit zijn allemaal vakmensen die precies weten wat jouw interieur in Eelde-Paterswolde nodig heeft! Als je zelf aan de slag wilt, kan dit natuurlijk ook. We zullen van tevoren overleggen wat je precies verwacht van Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde en wat je graag wilt uitbesteden.

Winkels waar ik ook mee samenwerk:

  • Story Landelijk Wonen
  • BePureHome
  • Light & Living
  • Woood
  • Boer Staphorst

Maak jouw afspraak voor Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Woonkamer inrichting, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Woonkamer inrichting in Eelde-Paterswolde te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!