Woonkamer inrichting in Drachten

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer inrichting in Drachten?

Heb jij Woonkamer inrichting in Drachten nodig? Dan help ik jou graag! Ik ben Alies, gespecialiseerd in het stylen van interieurs en het inrichten van jouw huis of kantoor. Samen kijken we naar wat jij mooi vindt en de mogelijkheden van Woonkamer inrichting in Drachten. Ik neem verschillende materialen mee, zoals gordijnstoffen, raambekledingstalen en kleurstalen, waarmee we het idee van Woonkamer inrichting in Drachten goed vorm kunnen geven. Op basis van jouw input en mijn creatieve ideeën, maak ik een moodboard, 3D-ontwerp of tekening. Als jij het dan net zo’n tof idee vind als ik, brengen we het concept in realiteit. Je hoeft zelf niet te sjouwen en klussen, want met mijn vele connecties kan dit allemaal geregeld worden! Samen zorgen wij voor een prachtig resultaat met een absolute ‘wauw’-factor!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer inrichting in Drachten

Voor Woonkamer inrichting in Drachten maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Mijn grote netwerk zorgt ervoor dat jij geen werk of stress ondervindt van je nieuwe interieur, alles wordt namelijk voor je geregeld! Zo werk ik onder andere samen met Decokay Oost, Vestingh, Sfeer.nl en Werk aan de Muur voor Woonkamer inrichting in Drachten. Met behulp van deze goede samenwerkingen is het stylen of inrichten van jouw huis of kantoor een eitje! Zij hebben producten van hoge kwaliteit in hun assortiment. Van de schilder tot de lampen leverancier, dit zijn allemaal vakmensen die precies weten wat jouw interieur in Drachten nodig heeft! Als je zelf aan de slag wilt, kan dit natuurlijk ook. We zullen van tevoren overleggen wat je precies verwacht van Woonkamer inrichting in Drachten en wat je graag wilt uitbesteden.

Winkels waar ik ook mee samenwerk:

  • Story Landelijk Wonen
  • BePureHome
  • Light & Living
  • Woood
  • Boer Staphorst

Maak jouw afspraak voor Woonkamer inrichting in Drachten

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Woonkamer inrichting in Drachten! Voor voorbeelden en succesverhalen van Woonkamer inrichting kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Woonkamer inrichting. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Woonkamer inrichting in Drachten. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Woonkamer inrichting in Drachten inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!