Woonkamer ideeën in Klazienaveen

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer ideeën in Klazienaveen?

Ben je op zoek naar Woonkamer ideeën in Klazienaveen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Woonkamer ideeën in Klazienaveen in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Woonkamer ideeën in Klazienaveen. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer ideeën in Klazienaveen

Voor Woonkamer ideeën in Klazienaveen is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Klazienaveen. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Woonkamer ideeën. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Klazienaveen om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Woonkamer ideeën in Klazienaveen en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Woonkamer ideeën in Klazienaveen

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Woonkamer ideeën, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Woonkamer ideeën in Klazienaveen. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Woonkamer ideeën in Klazienaveen verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Woonkamer ideeën in Klazienaveen te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!