Woonkamer ideeën in Joure

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer ideeën in Joure?

Heb jij Woonkamer ideeën in Joure nodig? Dan help ik jou graag! Ik ben Alies, gespecialiseerd in het stylen van interieurs en het inrichten van jouw huis of kantoor. Samen kijken we naar wat jij mooi vindt en de mogelijkheden van Woonkamer ideeën in Joure. Ik neem verschillende materialen mee, zoals gordijnstoffen, raambekledingstalen en kleurstalen, waarmee we het idee van Woonkamer ideeën in Joure goed vorm kunnen geven. Op basis van jouw input en mijn creatieve ideeën, maak ik een moodboard, 3D-ontwerp of tekening. Als jij het dan net zo’n tof idee vind als ik, brengen we het concept in realiteit. Je hoeft zelf niet te sjouwen en klussen, want met mijn vele connecties kan dit allemaal geregeld worden! Samen zorgen wij voor een prachtig resultaat met een absolute ‘wauw’-factor!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer ideeën in Joure

Voor Woonkamer ideeën in Joure is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Joure. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Woonkamer ideeën. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Joure om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Woonkamer ideeën in Joure en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Woonkamer ideeën in Joure

Wil je graag met mij samenwerken? Leuk! Je kunt een afspraak met mij maken voor Woonkamer ideeën in Joure door online een datum te prikken. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden van Woonkamer ideeën in Joure en geef je mij een idee van jouw verwachtingen. Na deze afspraak ga ik aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp is op meerdere manieren mogelijk. Je kan zelf kijken wat het meest bij jou past en waar je het meest aan denkt te hebben. Samen zullen we het ontwerp doornemen en eventuele aanpassingen doen. Na het ontwerp gaan we samen aan de slag met Woonkamer ideeën in Joure.

Met behulp van mijn vele connecties is het mogelijk om letterlijk alles uit te besteden, waardoor je zelf niks hoeft te doen. Het maakt niet uit of je de uitvoering zelf wilt doen of laten uitbesteden, we maken er in ieder geval een fantastisch resultaat van!

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!