Woonkamer ideeën in Groningen

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer ideeën in Groningen?

Ben je op zoek naar Woonkamer ideeën in Groningen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Woonkamer ideeën in Groningen in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Woonkamer ideeën in Groningen. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer ideeën in Groningen

Voor Woonkamer ideeën in Groningen is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Groningen. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Woonkamer ideeën. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Groningen om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Woonkamer ideeën in Groningen en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Woonkamer ideeën in Groningen

Wil je graag met mij samenwerken? Leuk! Je kunt een afspraak met mij maken voor Woonkamer ideeën in Groningen door online een datum te prikken. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden van Woonkamer ideeën in Groningen en geef je mij een idee van jouw verwachtingen. Na deze afspraak ga ik aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp is op meerdere manieren mogelijk. Je kan zelf kijken wat het meest bij jou past en waar je het meest aan denkt te hebben. Samen zullen we het ontwerp doornemen en eventuele aanpassingen doen. Na het ontwerp gaan we samen aan de slag met Woonkamer ideeën in Groningen.

Met behulp van mijn vele connecties is het mogelijk om letterlijk alles uit te besteden, waardoor je zelf niks hoeft te doen. Het maakt niet uit of je de uitvoering zelf wilt doen of laten uitbesteden, we maken er in ieder geval een fantastisch resultaat van!

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!