Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde?

Ben je op zoek naar Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde

Voor Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Eelde-Paterswolde. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Woonkamer ideeën. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Eelde-Paterswolde om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde! Voor voorbeelden en succesverhalen van Woonkamer ideeën kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Woonkamer ideeën. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Woonkamer ideeën in Eelde-Paterswolde inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!