Kleuradvies in Harlingen

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Kleuradvies in Harlingen?

Heb jij Kleuradvies in Harlingen nodig? Dan help ik jou graag! Ik ben Alies, gespecialiseerd in het stylen van interieurs en het inrichten van jouw huis of kantoor. Samen kijken we naar wat jij mooi vindt en de mogelijkheden van Kleuradvies in Harlingen. Ik neem verschillende materialen mee, zoals gordijnstoffen, raambekledingstalen en kleurstalen, waarmee we het idee van Kleuradvies in Harlingen goed vorm kunnen geven. Op basis van jouw input en mijn creatieve ideeën, maak ik een moodboard, 3D-ontwerp of tekening. Als jij het dan net zo’n tof idee vind als ik, brengen we het concept in realiteit. Je hoeft zelf niet te sjouwen en klussen, want met mijn vele connecties kan dit allemaal geregeld worden! Samen zorgen wij voor een prachtig resultaat met een absolute ‘wauw’-factor!

Samenwerking belangrijk voor Kleuradvies in Harlingen

Voor Kleuradvies in Harlingen is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Harlingen. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Kleuradvies. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Harlingen om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Kleuradvies in Harlingen en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Kleuradvies in Harlingen

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Kleuradvies in Harlingen! Voor voorbeelden en succesverhalen van Kleuradvies kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Kleuradvies. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Kleuradvies in Harlingen. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Kleuradvies in Harlingen inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!