Kantoor inrichting in Leek

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Kantoor inrichting in Leek?

Zoek jij naar Kantoor inrichting in Leek en kun je nergens vinden wat je echt wilt? Dan ben ik degene die jou kan helpen! Ik ben Alies en gespecialiseerd in het stylen, ontwerpen en inrichten van jouw nieuwe interieur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als styliste en heb ik verschillende mooie projecten in Leek mogen doen. Naar mijn idee is een goede samenwerking de sleutel tot succes en ik ben fan van een duidelijke aanpak als het gaat om Kantoor inrichting in Leek. Wanneer je hulp nodig hebt met het stylen of inrichten van je huis of kantoor, kom ik bij jou thuis in Leek om te kijken naar de mogelijkheden. Als we samen een leuk idee bedacht hebben, zet ik de ideeën om naar een tekening, 3D-ontwerp of moodboard. We gaan pas aan de slag als jij het ontwerp ook mooi vindt. De uitvoering kan geheel verzorgd worden, maar je kan dit ook zelf doen. Samen maken we er een top resultaat van!

Samenwerking belangrijk voor Kantoor inrichting in Leek

Voor Kantoor inrichting in Leek is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Leek. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Kantoor inrichting. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Leek om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Kantoor inrichting in Leek en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Kantoor inrichting in Leek

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Kantoor inrichting, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Kantoor inrichting in Leek. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Kantoor inrichting in Leek verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Kantoor inrichting in Leek te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!