Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde?

Ben je op zoek naar Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde

Voor Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde zit je bij mij goed als je op zoek bent naar kwaliteit en een boel creatieve ideeën. Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf in styling en daar ben ik ontzettend trots op. Verschillende leuke projecten heb ik mogen uitvoeren, waaronder het inrichten van huiskamers en het stylen van kantoren. Van het begin tot het eind van een project heb ik erg veel plezier in mijn werk. In het begin natuurlijk het samen ontwerpen, daarna het shoppen en uiteindelijk de styling zelf. Het geeft mij erg veel voldoening om de ruimte dan ‘helemaal af’ te zien. De juiste accessoires en styling zijn ontzettend bepalend voor de sfeer in de ruimte. Als het gaat om Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde zit je bij mij op de juiste plek. Ik kan niet wachten om aan een nieuw project in Eelde-Paterswolde te beginnen!

Voordelen advies op maat:

  • Styling die bij jou past
  • Kleuren die jij mooi vindt, afgestemd op het interieur 
  • Samen de juiste sfeer creëren

Maak jouw afspraak voor Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Interieurontwerp, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Interieurontwerp in Eelde-Paterswolde te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!