Interieurontwerp in Drachten

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Interieurontwerp in Drachten?

Ben je op zoek naar Interieurontwerp in Drachten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop dan met zoeken en plan een gratis kennismaking. Mijn naam is Alies en ik help je met al je vraagstukken rondom interieur, inrichting en styling. Samen brengen we de wensen van je Interieurontwerp in Drachten in kaart en bepalen we wie wat doet. Vervolgens maak ik een moodboard en/of tekening waarmee ik je meeneem in mijn wereld van Interieurontwerp in Drachten. Aan de hand van materiaalstalen en kleurstalen krijg je echt gevoel en beeld bij mijn creatieve ideeën. En zijn we het helemaal eens? Dan beginnen we aan het allerleukste, shoppen en uitvoering! Met mijn grote netwerk kan ik je volledig ontzorgen, zodat we een fantastisch resultaat neer kunnen zetten!

Samenwerking belangrijk voor Interieurontwerp in Drachten

Voor Interieurontwerp in Drachten is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Drachten. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Interieurontwerp. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Drachten om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Interieurontwerp in Drachten en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Interieurontwerp in Drachten

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Interieurontwerp in Drachten! Voor voorbeelden en succesverhalen van Interieurontwerp kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Interieurontwerp. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Interieurontwerp in Drachten. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Interieurontwerp in Drachten inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!