Interieuradvies in Drachten

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Interieuradvies in Drachten?

Zoek jij naar Interieuradvies in Drachten en kun je nergens vinden wat je echt wilt? Dan ben ik degene die jou kan helpen! Ik ben Alies en gespecialiseerd in het stylen, ontwerpen en inrichten van jouw nieuwe interieur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als styliste en heb ik verschillende mooie projecten in Drachten mogen doen. Naar mijn idee is een goede samenwerking de sleutel tot succes en ik ben fan van een duidelijke aanpak als het gaat om Interieuradvies in Drachten. Wanneer je hulp nodig hebt met het stylen of inrichten van je huis of kantoor, kom ik bij jou thuis in Drachten om te kijken naar de mogelijkheden. Als we samen een leuk idee bedacht hebben, zet ik de ideeën om naar een tekening, 3D-ontwerp of moodboard. We gaan pas aan de slag als jij het ontwerp ook mooi vindt. De uitvoering kan geheel verzorgd worden, maar je kan dit ook zelf doen. Samen maken we er een top resultaat van!

Samenwerking belangrijk voor Interieuradvies in Drachten

Voor Interieuradvies in Drachten is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Drachten. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Interieuradvies. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Drachten om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Interieuradvies in Drachten en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Interieuradvies in Drachten

Wil je graag met mij samenwerken? Leuk! Je kunt een afspraak met mij maken voor Interieuradvies in Drachten door online een datum te prikken. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden van Interieuradvies in Drachten en geef je mij een idee van jouw verwachtingen. Na deze afspraak ga ik aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp is op meerdere manieren mogelijk. Je kan zelf kijken wat het meest bij jou past en waar je het meest aan denkt te hebben. Samen zullen we het ontwerp doornemen en eventuele aanpassingen doen. Na het ontwerp gaan we samen aan de slag met Interieuradvies in Drachten.

Met behulp van mijn vele connecties is het mogelijk om letterlijk alles uit te besteden, waardoor je zelf niks hoeft te doen. Het maakt niet uit of je de uitvoering zelf wilt doen of laten uitbesteden, we maken er in ieder geval een fantastisch resultaat van!

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!