Indeling woonkamer in Zuidlaren

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Indeling woonkamer in Zuidlaren?

Heb jij Indeling woonkamer in Zuidlaren nodig? Dan help ik jou graag! Ik ben Alies, gespecialiseerd in het stylen van interieurs en het inrichten van jouw huis of kantoor. Samen kijken we naar wat jij mooi vindt en de mogelijkheden van Indeling woonkamer in Zuidlaren. Ik neem verschillende materialen mee, zoals gordijnstoffen, raambekledingstalen en kleurstalen, waarmee we het idee van Indeling woonkamer in Zuidlaren goed vorm kunnen geven. Op basis van jouw input en mijn creatieve ideeën, maak ik een moodboard, 3D-ontwerp of tekening. Als jij het dan net zo’n tof idee vind als ik, brengen we het concept in realiteit. Je hoeft zelf niet te sjouwen en klussen, want met mijn vele connecties kan dit allemaal geregeld worden! Samen zorgen wij voor een prachtig resultaat met een absolute ‘wauw’-factor!

Samenwerking belangrijk voor Indeling woonkamer in Zuidlaren

Voor Indeling woonkamer in Zuidlaren is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Zuidlaren. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Indeling woonkamer. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Zuidlaren om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Indeling woonkamer in Zuidlaren en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Indeling woonkamer in Zuidlaren

Ik kan niet wachten om een ontwerp maken van jouw nieuwe interieur. Of heb je enkel Indeling woonkamer, kleuradvies of een lichtplan nodig? Alles is mogelijk! Plan dan op het gewenste moment een afspraak in voor Indeling woonkamer in Zuidlaren. Tijdens deze afspraak brengen we in kaart wat je van Indeling woonkamer in Zuidlaren verwacht en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Samen zoeken we een nieuwe indeling of een nieuw interieur uit dat past bij je huis of kantoor. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij het ontwerp! 

Om Indeling woonkamer in Zuidlaren te bereiken, combineren we jouw wensen met mijn creatieve geest. Ben je benieuwd naar mijn eerdere creaties? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’. Onder dit kopje staan projecten die ik heb gedaan. Dit zijn huis- en slaapkamers, kantoren en studio’s. 

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Neem dan zeker contact op!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!