Indeling woonkamer in Drachten

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Indeling woonkamer in Drachten?

Zoek jij naar Indeling woonkamer in Drachten en kun je nergens vinden wat je echt wilt? Dan ben ik degene die jou kan helpen! Ik ben Alies en gespecialiseerd in het stylen, ontwerpen en inrichten van jouw nieuwe interieur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als styliste en heb ik verschillende mooie projecten in Drachten mogen doen. Naar mijn idee is een goede samenwerking de sleutel tot succes en ik ben fan van een duidelijke aanpak als het gaat om Indeling woonkamer in Drachten. Wanneer je hulp nodig hebt met het stylen of inrichten van je huis of kantoor, kom ik bij jou thuis in Drachten om te kijken naar de mogelijkheden. Als we samen een leuk idee bedacht hebben, zet ik de ideeën om naar een tekening, 3D-ontwerp of moodboard. We gaan pas aan de slag als jij het ontwerp ook mooi vindt. De uitvoering kan geheel verzorgd worden, maar je kan dit ook zelf doen. Samen maken we er een top resultaat van!

Samenwerking belangrijk voor Indeling woonkamer in Drachten

Voor Indeling woonkamer in Drachten is een goede samenwerking erg belangrijk. Je kunt bij mij terecht voor kleuradvies, creatieve ideeën en styling in Drachten. Je kunt zelf bepalen met welke onderdelen ik kan helpen, zoals met Indeling woonkamer. Ik kom met mijn materialen naar je toe in Drachten om je wensen te bepalen. Op basis van jouw wensen qua Indeling woonkamer in Drachten en mijn creatieve geest maak ik een mooi ontwerp. Aan de hand van de opdracht wordt bekeken welke vorm de meeste voordelen biedt. Samen lopen we het ontwerp door en stemmen we details af, tot we beide razend enthousiast zijn! Uiteindelijk komen we tot een tof idee dat klaar is om uitgevoerd te worden!

Een aantal projecten die ik heb mogen doen:

  • Interieuradvies kinderkamer
  • Styling & kleuradvies in Winsum
  • Compleet interieuradvies kantoor

Maak jouw afspraak voor Indeling woonkamer in Drachten

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Indeling woonkamer in Drachten! Voor voorbeelden en succesverhalen van Indeling woonkamer kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Indeling woonkamer. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Indeling woonkamer in Drachten. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Indeling woonkamer in Drachten inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!