Indeling woonkamer in Delfzijl

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Indeling woonkamer in Delfzijl?

Heb jij Indeling woonkamer in Delfzijl nodig? Dan help ik jou graag! Ik ben Alies, gespecialiseerd in het stylen van interieurs en het inrichten van jouw huis of kantoor. Samen kijken we naar wat jij mooi vindt en de mogelijkheden van Indeling woonkamer in Delfzijl. Ik neem verschillende materialen mee, zoals gordijnstoffen, raambekledingstalen en kleurstalen, waarmee we het idee van Indeling woonkamer in Delfzijl goed vorm kunnen geven. Op basis van jouw input en mijn creatieve ideeën, maak ik een moodboard, 3D-ontwerp of tekening. Als jij het dan net zo’n tof idee vind als ik, brengen we het concept in realiteit. Je hoeft zelf niet te sjouwen en klussen, want met mijn vele connecties kan dit allemaal geregeld worden! Samen zorgen wij voor een prachtig resultaat met een absolute ‘wauw’-factor!

Samenwerking belangrijk voor Indeling woonkamer in Delfzijl

Voor Indeling woonkamer in Delfzijl maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Mijn grote netwerk zorgt ervoor dat jij geen werk of stress ondervindt van je nieuwe interieur, alles wordt namelijk voor je geregeld! Zo werk ik onder andere samen met Decokay Oost, Vestingh, Sfeer.nl en Werk aan de Muur voor Indeling woonkamer in Delfzijl. Met behulp van deze goede samenwerkingen is het stylen of inrichten van jouw huis of kantoor een eitje! Zij hebben producten van hoge kwaliteit in hun assortiment. Van de schilder tot de lampen leverancier, dit zijn allemaal vakmensen die precies weten wat jouw interieur in Delfzijl nodig heeft! Als je zelf aan de slag wilt, kan dit natuurlijk ook. We zullen van tevoren overleggen wat je precies verwacht van Indeling woonkamer in Delfzijl en wat je graag wilt uitbesteden.

Winkels waar ik ook mee samenwerk:

  • Story Landelijk Wonen
  • BePureHome
  • Light & Living
  • Woood
  • Boer Staphorst

Maak jouw afspraak voor Indeling woonkamer in Delfzijl

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Indeling woonkamer in Delfzijl! Voor voorbeelden en succesverhalen van Indeling woonkamer kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Indeling woonkamer. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Indeling woonkamer in Delfzijl. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Indeling woonkamer in Delfzijl inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!