Huis inrichting in Joure

in één keer de juiste keuze, nooit meer miskopen

Heb jij hulp nodig met Huis inrichting in Joure?

Zoek jij naar Huis inrichting in Joure en kun je nergens vinden wat je echt wilt? Dan ben ik degene die jou kan helpen! Ik ben Alies en gespecialiseerd in het stylen, ontwerpen en inrichten van jouw nieuwe interieur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als styliste en heb ik verschillende mooie projecten in Joure mogen doen. Naar mijn idee is een goede samenwerking de sleutel tot succes en ik ben fan van een duidelijke aanpak als het gaat om Huis inrichting in Joure. Wanneer je hulp nodig hebt met het stylen of inrichten van je huis of kantoor, kom ik bij jou thuis in Joure om te kijken naar de mogelijkheden. Als we samen een leuk idee bedacht hebben, zet ik de ideeën om naar een tekening, 3D-ontwerp of moodboard. We gaan pas aan de slag als jij het ontwerp ook mooi vindt. De uitvoering kan geheel verzorgd worden, maar je kan dit ook zelf doen. Samen maken we er een top resultaat van!

Samenwerking belangrijk voor Huis inrichting in Joure

Voor Huis inrichting in Joure maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Mijn grote netwerk zorgt ervoor dat jij geen werk of stress ondervindt van je nieuwe interieur, alles wordt namelijk voor je geregeld! Zo werk ik onder andere samen met Decokay Oost, Vestingh, Sfeer.nl en Werk aan de Muur voor Huis inrichting in Joure. Met behulp van deze goede samenwerkingen is het stylen of inrichten van jouw huis of kantoor een eitje! Zij hebben producten van hoge kwaliteit in hun assortiment. Van de schilder tot de lampen leverancier, dit zijn allemaal vakmensen die precies weten wat jouw interieur in Joure nodig heeft! Als je zelf aan de slag wilt, kan dit natuurlijk ook. We zullen van tevoren overleggen wat je precies verwacht van Huis inrichting in Joure en wat je graag wilt uitbesteden.

Winkels waar ik ook mee samenwerk:

  • Story Landelijk Wonen
  • BePureHome
  • Light & Living
  • Woood
  • Boer Staphorst

Maak jouw afspraak voor Huis inrichting in Joure

Hopelijk ben je nu overtuigd dat ik de juiste ben die jou kan helpen met Huis inrichting in Joure! Voor voorbeelden en succesverhalen van Huis inrichting kun je kijken onder het kopje ‘Projecten’. Op deze pagina vind je foto’s van allerlei leuke projecten die ik uitgevoerd heb. Samen met de klant de klantwens in kaart brengen en dan samen aan de slag gaan, daar haal ik energie uit!

Het is fantastisch om te zien hoe blij mijn klanten zijn met mijn hulp bij Huis inrichting. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben voor hulp bij Huis inrichting in Joure. Wanneer jij mijn hulp ook nodig hebt, kun je digitaal jouw afspraak voor Huis inrichting in Joure inplannen.

Als je nog vragen hebt kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen. Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord!

stijlstudio met lef on tour

Jij begint met de vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek en mijn creatieve brein alvast aan gaat. Bij jou thuis maak ik een indelingsschets voor je woonkamer/ keuken en behandelen de volgende onderwerpen.

– vloer
– verfkleuren en of behang
– meubels
– verlichting
– raambekleding
– accessoires

Ik laat gelijk de materialen zien uit mijn koffer of producten op mijn laptop, zodat je er gelijk een goed beeld bij hebt. Na afloop ontvang je direct een stappenplan plus een digitale shoplijst met alle producten die we hebben uitgekozen. Zo kun je snel aan de slag om jouw sfeervolle woonkamer te realiseren!

Kosten
299,-

"Het juiste licht maakt alles mooier."

Stijlstudio met lef werkt samen met

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Stel hem gerust hoor!